Hei, verden!

Velkommen til min blogg! Til enda en av de utallige blogger, fra enda en som bare føler at tanker, meninger og ytringer bør deles. Jeg skal forsøke å være både dagsaktuell og uaktuell; alt etter humør og vær. Samfunnsengasjert vil jeg alltid være, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg alltid kommer til å blogge om det som synes oppta resten av befolkningen denne ene dagen.

Jeg legger sjelden ut de store og viktige ytringer på sosiale medier som for eksempel Facebook, rett og slett fordi jeg synes dagens aktuelle debatter mangler selvkritikk hos den enkelte debattant, og at anstendighet synes å ha blitt et bannord. Her kan jeg imidlertid boltre meg noe mer fritt, og det skal ikke ses bort fra at jeg svarer på kommentarer og kanskje også blir delaktig i diskusjoner om det skulle oppstå i kjølvannet av noen av mine innlegg. Av og til kommer jeg bare til å lufte en mening eller lette på trykk-kokeren, andre ganger kommer jeg til å oppfordre til debatt. Jeg har selvfølgelig ingen innvirkning på hvorvidt andre følger mine oppfordringer, men noe forløsende er det likevel over en blogg; Min blogg, mine regler.

Jeg har politiske meninger (alt er for øvrig politikk, etter mitt syn!), økologiske og miljømessige, sosiale- og samfunnsrelaterte, språklige (jeg er en ihuga tilhenger av et godt verbal- og skriftspråk samt våre to målformer, og kommer nok klart til å si noe om det også!), skole- og helsefaglige, kulturelle og religiøse, grønne, blå og røde (?) og sikkert også ett eller annet bare for moro skyld! Noen ganger har jeg ingen mening i det hele tatt, og skal komme tilbake og si noe meningsfullt (!) om det senere.

Etter hvert vil jeg legge inn bakgrunnsinformasjon til de som måtte være interesserte (den ligger der for de som ikke er interesserte også), samt kanskje krydre med hverdagsbilder, -hvem vet? Det er deilig og friskt med blanke ark, så velkommen skal du være 🙂

Én kommentar til «Hei, verden!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.